Wanneer wij vacatures hebben worden deze hier getoond. Mocht je op een vacature willen reageren, stuur dan een e-mail naar pz@rommtech.com met daarin jouw CV in de bijlage. Alleen sollicitaties welke via e-mail verstuurd zijn, worden in behandeling genomen.

Technisch Commercieel medewerker binnendienst

Als Technisch Commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen en opvolgen van offertes aan onze klanten. Je belangrijkste resultaat bereik je als een offerte daadwerkelijk wordt omgezet in een order. Jij bent vervolgens ook degene die de werkinstructies voor de productieafdelingen opstelt. Daarmee ben je de belangrijkste schakel tussen commercie en techniek. Je gaat fulltime (38 uur/week) werken op afdeling Commercial Management. 

Wat ga je doen?

Als Technisch Commercieel medewerker analyseer je de “Bill of Materials” (BOM) in de offerteaanvraag van de klant. Je onderhandelt met onze componentenleveranciers over prijzen. Je calculeert de totale projectkosten voor de klant en brengt een offerte uit. Je kunt je goed inleven in de behoefte van de klant en bent in staat hem bewust te maken van de meerwaarde van onze onderneming. Je volgt de offerte op en onderhandelt met de klant over de condities waaronder het project kan worden uitgevoerd.

Het mooiste resultaat van dit deel van je werk is een order van de klant! Als dat gebeurt ga je met de kennis die je al hebt opgedaan in het offerte traject de productieorders voor de verschillende productieafdelingen voorbereiden. Je maakt werkbeschrijvingen voor de medewerkers op basis van alle klant-specifieke eisen zodat er een foutloos eindproduct geproduceerd wordt.

 Wie ben jij?

 • Je denkt en werkt zelfstandig, minimaal op MBO niveau;
 • Je hebt commercieel “fingerspitzengefühl” en je interesseert je ook voor de modernste technische ontwikkelingen;
 • Je bent klantgericht, nauwkeurig, analytisch en kostenbewust;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Kennis van een ERP en werkvoorbereidingssoftware is een pré;
 • Je gaat probleemoplossend te werk en bent altijd op zoek naar verbeteringen in processen.

 Dit krijg je van ons

 • Een gevarieerde functie met een groep fijne collega’s in een middelgroot familiebedrijf.
 • Een interne opleiding waarna je zelfstandig aan de slag gaat;
 • Cursusmogelijkheden;
 • Een concurrerend salaris;
 • Mogelijkheid om opgenomen te worden in een vast dienstverband.

Enthousiast? Solliciteer dan nu! Voor solliciteren of vragen kun je contact met ons opnemen via pz@rommtech.com

Stagiairs

Vaak hebben wij plaats voor stagiairs. Volg je een BOL of BBL opleiding 'Technicus engineering' of 'Technicus mechatronica systemen' in de richting Techniek en procesindustrie?  Stuur dan je sollicitatie met CV naar: pz@rommtech.com. Of kijk op scholen.stagemarkt.nl