Wanneer wij vacatures hebben worden deze hier getoond. Mocht je op een vacature willen reageren, stuur dan een e-mail naar pz@rommtech.com met daarin jouw CV in de bijlage. Alleen sollicitaties welke via e-mail verstuurd zijn, worden in behandeling genomen.

Jobs

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker verricht je diverse werkzaamheden zoals het inboeken en controleren van binnenkomende goederen, het picken van projecten en het verzenden van uitgaande goederen. Je geeft ondersteuning aan de afdelingen inkoop, planning en productie. Je bent in staat klantgericht, zelfstandig en accuraat te werken. De functie omvat circa 24 uur, eventueel later uit te bouwen naar 30 uur, bij voorkeur op de werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag.


Functie-eisen

Als logistiek medewerker heb je een VBMO opleiding of diploma. Werkervaring van minimaal 2 jaar heeft onze voorkeur. Eventueel ervaring met het ERP-pakker Isah is een pré. Je bent flexibel, stressbestendig en vindt het niet erg af toe een uurtje extra te werken. Wij bieden voor deze functie: Afwisselend werk in een professioneel, klein team. Vriendelijke werkomgeving met gezellige collega’s, in een middelgroot familiebedrijf. Een dynamische werkomgeving. Salaris volgens CAO.


Heb je interesse in deze baan?
Stuur dan je sollicitatie met CV naar pz@rommtech.com
Stagiairs

Vaak hebben wij plaats voor stagiairs. Volg je een BOL of BBL opleiding 'Technicus engineering' of 'Technicus mechatronica systemen' in de richting Techniek en procesindustrie?  Stuur dan je sollicitatie met CV naar: pz@rommtech.com. Of kijk op scholen.stagemarkt.nl