Wanneer wij vacatures hebben worden deze hier getoond. Mocht je op een vacature willen reageren, stuur dan een e-mail naar pz@rommtech.com met daarin jouw CV in de bijlage. Alleen sollicitaties welke via e-mail verstuurd zijn, worden in behandeling genomen.

Junior inkoper

Levertijd en kosten van koopdelen hebben een zeer grote invloed op onze organisatie. Je bent in deze functie hands-on verantwoordelijk voor het (tegen de juiste condities) bestellen van diverse componenten waaruit onze eindproducten bestaan. Je kunt goed organiseren, bent commercieel ingesteld en werkt graag in een klein team, waarbij je wordt aangestuurd door de manager support office. Binnen deze afdeling dien je ook andere disciplines te kunnen vervangen.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over een afgeronde opleiding op MBO niveau en enige ervaring met inkoop. Nederlands is je moedertaal en je beheerst het Engels goed. Nevi is een pré. De functie omvat een fulltime functie.

Je huidige niveau is te typeren als junior inkoper, je ambitie is om met de organisatie mee te groeien tot medium inkoper. Je bent loyaal, accuraat, initiatiefrijk en beschik je over een positieve en proactieve houding.

Heb je interesse in deze baan?
Stuur dan je sollicitatie met CV naar pz@rommtech.com

Stagiairs

Vaak hebben wij plaats voor stagiairs. Volg je een BOL of BBL opleiding 'Technicus engineering' of 'Technicus mechatronica systemen' in de richting Techniek en procesindustrie?  Stuur dan je sollicitatie met CV naar: pz@rommtech.com. Of kijk op scholen.stagemarkt.nl